Pallet vervoer

Ook voor groot vervoer met pallets kun je bij ons terecht

Pallet vervoeren

 

✔️   Ophaalservice
✔️   Tot 1.000 kg
✔️   Geen voorrijkosten tot 20 km
✔️   NIWO transportvergunning
✔️   Track & Trace
✔️   Afleverbevestiging

 

 

VOOR HET GROTERE WERK

Wil je een pallet laten vervoeren tot 1.000 kilogram? Ook dan staat ReJo Koeriers voor je klaar! Wij nemen het vervoer volledig uit handen.
Middels ons netwerk en partner MijnPakketDienst kunnen wij zendingen overal ter wereld afleveren.

 

Voordelen pallet vervoeren

Een pallet vervoeren is voor ReJo Koeriers geen enkel probleem. Samen met onze partner MijnPakketDienst verzorgen wij professioneel en gegarandeerd uw palletvervoer. Ook kunt u bij ons terecht voor het vervoer van goederen met bijzondere afmetingen of eigenschappen. MijnPakketDienst denkt en werkt méé!

 

MijnPakketDienst

MijnPakketDienst biedt u de mogelijkheid de volledige palletdistributie voor u te verzorgen. Door gebruik te maken van een groot netwerk aan vervoerders is er voor iedere zending wel een oplossing. MijnPakketDienst onderscheidt zich van anderen op basis van flexibiliteit, persoonlijk contact, snelheid en scherpe tariefstelling.
Als klant van MijnPakketDienst kunt u gebruik maken van een online portal, waarin u zendingen kunt aanmaken, labels kunt afdrukken en zendingen kunt volgen middels de Track & Trace code.
Voor meer informatie over MijnPakketDienst kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. U kunt contact met mij opnemen middels de contact pagina

Dáárom ReJo Koeriers

BETROUWBAARHEID

ReJo Koeriers is een gecertificeerd koeriersbedrijf. Je bent altijd verzekerd dat je pakket veilig volgens afspraak wordt vervoerd. Daar kun je van op aan! 

MAATWERK

Wat voor pakketten je ook wilt laten bezorgen, ons wagenpark is inzetbaar voor elk type transport. Voor elke situatie hebben wij passend vervoer!

ZAKELIJKE SPOEDRITTEN

Bij ReJo Koeriers is een spoedzending in 2 stappen snel en eenvoudig geregeld. Door de zending in realtime te volgen, weet je altijd wanneer je pakket is afgeleverd.

CONTACT