Aangenaam!

Ontmoet de mensen achter ReJo Koeriers

Wij zeggen ‘hallo’ ??

 

✔️   Sinds 2011 in Stadskanaal
✔️   Dé koerier van Groningen
✔️   Groot aanbod van diensten
✔️   Betrouwbaar en snelle service
✔️   Dichtbij de N33, A7 en A31 (D)
✔️   Gericht op de zakelijke markt

 

 

 

Over ReJo Koeriers

 

ReJo koeriers, gevestigd in Stadskanaal, is opgericht in 2011. De afgelopen jaren zijn we op de zakelijke markt uitgegroeid tot een volwaardige koeriersdienst in de provincie Groningen. 
 

Geografisch sterk!

Vanuit Stadskanaal kunnen wij bedrijven en instelling uitstekend van dienst zijn. Voor spoedritten in de regio zitten we in de nabijheid van de N33 en de A7. Voor internationale ritten zijn wij snel onderweg vanwege de Duitse A31. Hierdoor zijn we in staat de complete zakelijke markt te voorzien met onze verschillende koeriersdiensten. 

 

Ons aanbod is groot 

Niets is ons te gek! Ons aanbod is veelzijdig en op maat gericht. Of je nu een spoedzending of betrouwbare documenten moet versturen, een pakket in het buitenland moet afleveren of een pallet wilt vervoeren, onze koeriers staan 24/7 voor je klaar.  Ook voor het versturen van voedingsmiddelen staan we graag voor je klaar met speciaal vervoer. 

 

De speerpunten van ReJo Koeriers

ReJo Koeriers weet hoe belangrijk het is wanneer ondernemers een pakket wil laten bezorgen. Betrouwbaarheid, snelheid en maatwerk zijn dan ook de speerpunten binnen ons bedrijf. Op de zakelijke markt zijn we dé spoedkoerier in de regio Groningen en Stadskanaal.

 

Dáárom ReJo Koeriers

BETROUWBAARHEID

ReJo Koeriers is een gecertificeerd koeriersbedrijf. Je bent altijd verzekerd dat je pakket veilig volgens afspraak wordt vervoerd. Daar kun je van op aan! 

MAATWERK

Wat voor pakketten je ook wilt laten bezorgen, ons wagenpark is inzetbaar voor elk type transport. Voor elke situatie hebben wij passend vervoer!

ZAKELIJKE SPOEDRITTEN

Bij ReJo Koeriers is een spoedzending in 2 stappen snel en eenvoudig geregeld. Door de zending in realtime te volgen, weet je altijd wanneer je pakket is afgeleverd.

CONTACT