JOUW PAKKET, ONZE ZORG!

Een groot of klein pakket maakt ons niet uit! Wij bezorgen het keurig, zoals het hoort. 

Pakket verzenden?

✔️   Ophaalservice
✔️   1 boekingssysteem 
✔️   Scherpe tarieven
✔️   Alle zendingen onder 1 dak
✔️   Track & Trace
✔️   Volledige backoffice en klantenservice

 

KIES VOOR GEMAK MET REJO KOERIERS

Heb je een klein pakket, betrouwbaar document of een pallet? Kies voor gemak en laat het vervoer regelen door  ReJo koeriers. Wij zijn de koerier voor de zakelijke markt in Groningen en Stadskanaal. Middels ons netwerk en partner MijnPakketDienst kunnen wij zendingen overal ter wereld afleveren.

MijnPakketDienst

Wanneer u regelmatig zendingen verstuurd kunt u klant worden bij MijnPakketDienst.
MijnPakketDienst biedt u de mogelijkheid de volledige pakketdistributie voor u te verzorgen. Door gebruik te maken van een groot netwerk aan vervoerders is er voor iedere zending wel een oplossing. MijnPakketDienst onderscheidt zich van anderen op basis van flexibiliteit, persoonlijk contact, snelheid en scherpe tariefstelling.
Als klant van MijnPakketDienst kunt u gebruik maken van een online portal, waarin u zendingen kunt aanmaken, labels kunt afdrukken en zendingen kunt volgen middels de Track & Trace code.
Voor meer informatie over MijnPakketDienst kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. U kunt contact met mij opnemen middels de contact pagina

.

 

Spoedzending

Heeft u spoed en wilt u direct een pakket verzenden. Of moet het verstuurd worden met de juiste aandacht? Boek dan een spoedzending bij ReJo Koeriers.

Dáárom ReJo Koeriers

BETROUWBAARHEID

ReJo Koeriers is een gecertificeerd koeriersbedrijf. Je bent altijd verzekerd dat je pakket veilig volgens afspraak wordt vervoerd. Daar kun je van op aan! 

MAATWERK

Wat voor pakketten je ook wilt laten bezorgen, ons wagenpark is inzetbaar voor elk type transport. Voor elke situatie hebben wij passend vervoer!

ZAKELIJKE SPOEDRITTEN

Bij ReJo Koeriers is een spoedzending in 2 stappen snel en eenvoudig geregeld. Door de zending in realtime te volgen, weet je altijd wanneer je pakket is afgeleverd.

CONTACT